close

O nama

Mi smo tu
Vama na usluzi.

Auto škola STOP osnovana je davne 1992. godine u Kragujevcu, kao jedna od prvih privatnih auto škola i od tada do danas osposobila je hiljade i hiljade novih polaznika.

Locirani smo u strogom centru grada, na adresi Trg slobode 1 (zgrada Doma samoupravljača). Brojni polaznici naše auto škole danas su uspešni vozači, koji vam najbolje mogu posvedočiti kvalitet naše obuke. Ono na šta smo izuzetno ponosni je visoka prolaznost naših kandidata na ispitima, a u šta se možete i vi uveriti ako odaberete nas.

Nastava se organizuje i prati u moderno uređenoj učionici, uz upotrebu najsavremenijih tehničkih pomagala. Nastavu smo učinili zabavnom, lakom za praćenje i pamćenje. Pohađanje nastave obavlja se u najmanje dva termina dnevno, a sve u dogovoru sa budućim polaznicima i u skladu sa njihovim obavezama. Svim svojim polaznicima auto škola obezbeđuje literaturu za uspešno savladavanje saobraćajnih propisa.

U uspešan rad auto škole uključeni su svi zaposleni, od sekretara, instruktora, pa sve do predavača i ispitivača. Hiljade polaznika, kao i preporuke osposobljenih kandidata, naša su najveća reklama.

Auto škola u ponudi ima vozila najnovije generacije i daje kandidatima mogućnost da sam bira vozilo kao i mogućnost plaćanja na 24 mesečne rate.

2 K+

Zadovoljnih polaznika

5

Vozila

5 +

Instruktora
Vaša auto škola STOP!

Za sreću je potrebno malo!